İçeriğe geç

Buenos Aires Şehir Turumuz

KISA-KISA-BUENOS-AIRES-DELTA-TIGRE-by-TANGOVENUS

Buenos Aires Şehir Turu için detaylı programımız belli oldu:

31 Ocak Cuma günü İstanbul dan hareket ediyoruz. Zayende Travel temsilcileri havaalanından bizleri uğurlayacak.

1 Şubat Cumartesi:

Geniş caddeleri, binaları, kafeleri ile etkisini hissettirecek kentte gezimiz sırasında Arjantin tarihinde sahne olduğu gösteri ve protestolarıyla ünlü Plaza del Mayo, Dünyanın en geniş bulvarı sayılan 140 metre genişliğindeki ‘9 Temmuz Bulvarı, Balkonundan Juan ve Evita Perón’un kalabalığı selamladığı pembe renkli saray Casa Rosada, Colon Opera, Valilik Binası görülecek. John Borges’in zamanını geçirdiği ve halen ona ait bir köşenin bulunduğu Cafe Tortoni’ye de uğramayı ihmal etmiyoruz. Daha sonra Arjantin ekonomisinin kalbinin attığı Microcentro denilen bölgede, gökyüzüne yükselen dev gökdelenlerin arasında dolaşacağız. Liman bölgesi olan Puerto Madero’ya geçiyoruz. Kıyı boyunca uzayıp giden kafelerde günün tadını çıkaracağız.

2 Şubat Pazar: 

La Boca bölgesine gidiyoruz. 1800’lü yılların sonunda İtalyan göçmenlerin yerleştiği Rio del Plata Nehri’nin okyanusa döküldüğü yer olan La Boca günümüzde sokak sanatçılarının eserlerini sergiledikleri, tangoların yankılandığı, rengarenk teneke evleriyle insanı içine çeken turistik bir yer haline dönüştü. Batık gemilerin saç ve tenekelerinden yapılan rengarenk evlerin arasında dolaşacağız. Ünlü La Caminito sokağında sokak tangolarına hazır olun.

Öğleden sonra bir Bohem semti olan Recoletto, La Florida caddesi geçiyoruz. Sokaklarında gezdikten sonraArjantin tarihinden izler taşıyan Evita Peron’un da mezarının bulundu çok etkileyici mezarlığı göreceğiz. Recoleta, zenginlerin tercih ettiği bir bölge. Kentin en iyi restoranları ve gece kulüpleri de bu bölgede.

3 Şubat Pazartesi:

Trafiğe kapalı Florida Caddesinde kendimizi alışverişin içine bırakıyoruz. Eve Peron’un evinin de bulunduğu bu bölgeyi gezip alışverişlerimizi yapıyoruz. Ardından kentin batısında yer alan San Thelmo bölgesine gidiyoruz. Eğlencenin, antika eserlerin, el sanatlarının mekanı olan San Telmo’da sokaklar tango gösterileri yapanlar ve ressamlarla doludur.

4 – 5 – 6 Şubat MISTERIO TANGO FESTİVALİ ‘ne katılıyoruz. 
Gündüz dünyaca ünlü maestrolarla Tango laboratuarlarına katılıyoruz. MILONGA, VALS ya da SENARYO dalında eğitimler alıp; Arjantin ‘de eşsiz bir festivalde gösteriye çıkacağız. Her katılımcı için sertifika verilecektir.
Akşam milongalar, tiyatrolar ile festivalin tadını çıkarıyoruz.

7 Şubat Cuma:

Festival ortasındaki bu Cuma günü program yoğun olmadığından keyifli bir gün geçirmek için kentin dışına çıkıyoruz. Tigre Delta’sının bulunduğu bölgeye otobüsle şehrin kuzey bölgesine gidiyoruz. Villalarıyla ünlü bu bölgede Sahil trenine binerek Plata Nehri kıyısındaki lüks evleri görerek San İsidor’a varacağız. Burada bineceğimiz nehir tekneleri ile delta’da dolaşacağız. Nehir kıyısındaki yaşamı, evleri ve güzellikleri görmemize fırsat sağlayacak bu gezi tüm günümüzü alacak.

8 – 9 Şubat MISTERIO TANGO FESTİVALİ ‘ndeyiz !

Gündüz dünyaca ünlü maestrolarla Tango seminerlerine katılıyoruz. Uzun zamandır izini sürdüğümüz eşsiz içerikteki seminerlerde dans bilgilerimizi tazeliyor, geliştiriyoruz.
Akşam ise yine milongalar, tiyatrolar ile festivalin tadını çıkarıyoruz.

10 Şubat Pazartesi:

Buenos Aires sokaklarında serbest gün. İsteyen limana isteyen La Boca’ya isteyen alışverişe gidebilir. Öğle yemeğinden sonra 13.30 da havaalanına transfer için otelde buluşuyoruz.

Daha detaylı bilgi ve program için lütfen ekteki web sitesini ziyaret ediniz:

http://www.zayende.com/gezi_detay.asp?hng=program&AyDi=304#1

Buenos Aires için hazırladığımız paket; MISTERIO TANGO FESTIVAL katılımı ( dersler, seminerler, milongalar, tiyatrolar, koreografi gösterimiz dahil ), şehir turlarımız, 4 yıldızlı otel konaklamamız ( oda + kahvaltı ), yerel rehberlik hizmetimiz, havalanı – otel transferlerimiz, TIGRE yaylası gezimizi içermektedir.

Buenos Aires paketimiz 1.160 Euro ‘dur. Uçak bileti dahil değildir.
Katılım ve bilgi için lütfen formu doldurunuz:
http://www.zayende.com/gezi_detay.asp?hng=hakkinda&AyDi=304#1

UÇAK için ise alternatiflerimiz:

THY ve KLM yi öneriyoruz.

Milleriniz ile THY ‘yi tercih edebilirsiniz.

Uçuş bilgileri için:

http://www.zayende.com/gezi_detay.asp?hng=ulasim&AyDi=304#1

Buenos Aires ‘in tadını birlikte çıkarmayı diliyoruz,

Dileklerimizin gerçekleştiği 2014’ te Buenos Aires’te buluşmak üzere,

Sevgilerimizle
TangoVenus & Zayende Travel

İletişim:

0 536 671 6971
0 533 668 0410

TangoVenus
www.tangokadinteknigi.com
Facebook: https://www.facebook.com/TangoVeVenus
Twitter: https://twitter.com/TangoVenus
Instagram: http://instagram.com/tangovenus

ZAYENDE TRAVEL
http://www.zayende.com/iletisim.asp

BUENOS-AIRES-SEHIR-TURU-by-TANGOVENUS

Kategori:Video