İçeriğe geç

İlham veren tango pratikleri Vol.11

Sanırız artık bu konuda hemfikiriz: Pratik gibi pratik yapmanın değeri, paha biçilemez!

Öğrenmenin derinliklerine inmek, sorgulamak, bedenimizi ve zihnimizi aktif kullanmak, üretmek, paylaşmak, yeni insanlarla tanışmak, birbirimizin tango hikayelerini dinlemek, kalıcı dostluklar edinmek tangonun bize sunduğu en güzel nimetler oluyor. İşte tüm bu değerler, ilham veren tango pratiklerinin ‘ilham aldığı’ çıkış noktası oldu. Pratik gibi pratik yaparsak, tüm bunları birarada yaşayabiliriz dedik ve yola çıktık. İyi ki de çıkmışız!
Haftalardır beraberiz ve 28.Ağustos Pazartesi akşamı, 11.kez birarada olacağız. Bu, isteklerimizde yalnız olmadığımızın en güzel göstergesi oldu.
Pratik yapan herkese çok teşekkür ediyoruz.

Bu hafta yine tango pratiğine önem vermiş, tango için emek vermiş, çok sevdiğimiz bir çifti ağırlıyoruz. Contact Tango’dan Sevgili Buse Ufak ve Serkan Yazıcıoğlu bizlerle olacaklar.

Bol bol çalışacağız, yeni hikayeler dinleyeceğiz ve yeni geleneğimiz; oyunlarla dolu harika bir danslı Pazartesi daha yaşayacağız.

Pratiğimiz 20.00 da başlıyor ve 00.00 civarında sona eriyor.
Çok lezzetli, çok orjinal mekan, Mekan Kalamış ‘tayız.
Gelin, pratik yapalım.
ÖNEMLİ NOT: Katılmak için lütfen form doldurunuz. Kontenjan sadece 30 kişi. Hızlıca kayıt olmak için: https://goo.gl/forms/8inGZYGmPNlFPWLn2

Kategori:Video